El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Zulima Pérez, directora general de Diàleg Social, es reuneix amb el Comitè Econòmic i Social

Zulima Pérez (centre) amb amb el President i la Secretària del Comitè Econòmic i Social.

Aquesta reunió ha suposat la primera presa de contacte entre la recentment creada Direcció General de Coordinació del Diàleg Social (adscrita a la Presidència de la Generalitat) i el CES.

La nova directora general de Coordinació del Diàleg Social, l'alcoiana Zulima Pérez, s'ha reunit amb el president del Comitè Econòmic i Social (CES), Carlos Luis Alfonso Mellado, per a tractar els assumptes pendents entre tots dos organismes. En paraules de la Directora General en xarxes, l'encontre ha servit per "obrir una nova etapa d'interlocució i diàleg en els agents socials i econòmics".

Aquesta reunió ha suposat la primera presa de contacte entre la recentment creada Direcció General de Coordinació del Diàleg Social (adscrita a la Presidència de la Generalitat) i el CES. Zulima Pérez, ha destacat el seu paper d'interlocució en la canalització de les diferents demandes que es puguen realitzar des d'aquest organisme consultiu.

Com a part de les anteriors responsabilitats en el Consell, la socialista alcoiana Zulima Pérez ja havia exercit com a subsecretaria de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i com a secretaria autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Anteriorment fou professora de Dret Constitucional en la Universitat de València i regidora a l'Ajuntament d'Alcoi.