El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Aiudo oferirà assistència a persones majors de forma gratuïta

Infografia d'Aiudo

Els interessats en aquesta proposta hauran d'enviar una sol·licitud per a obtenir assistència en la pàgina web de l'empresa aiudo.es

El Coronavirús està sacsejant gran part de la ciutadania de les nostres comarques, però el virus també ha tret el millor de moltes empreses i particulars. És el cas de l'empresa alcoiana Aiudo. Aquesta start-up s'encarrega de selecció de cuidadors a domicili per a persones majors. Des d'Aiudo informen que "davant de la crítica situació que vivim, donar el nostre servei de selecció i gestió de forma gratuïta per a totes aquelles persones que no s´ho puguen permetre".

Madrid, Sevilla i València són les zones on Aiudo prestarà aquest servei. Com no podia ser d'altra manera, també ho farà a Alcoi, ja que el seu CEO és l'alcoià Dani Ibiza. Aquest treballador social indica que "un cuidador suposa una despesa molt gran per a un pensionista i hui mes que mai, no poden quedar-se a soles".


Els interessats en aquesta proposta hauran d'enviar una sol·licitud per a obtenir assistència en la pàgina web de l'empresa aiudo.es. També assegura que la iniciativa afectarà durament el seu compte de resultats, ja que aquestes tres províncies són el seu principal mercat, però afirma segur que “és la nostra responsabilitat prendre la davantera i protegir als nostres majors a qualsevol preu.”