El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoyana Anaïs Domenech, actriu en la sèrie de Netflix Paquita Salas

En els últims anys, la ficció serial d'Espanya està agafant molta més força. Produccions com 'Vis a Vis', 'La casa de papel', o 'Paquita Salas' són algunes de les que més han destacat als últims anys. Però concretament, aquesta última és una de les més curioses que pot tindre la plataforma de Netflix.

Aquesta sèrie ens conta les desventures i conflictes que haurà d'afrontar Paquita per tal de tornar a convertir-se en una de les millors representants actorals del país. Ara bé, el que és curiós de la sèrie no és l'argument base, sinó la seua evolució i transformació com a ficció, passant de ser una webserie que es transmetia a Flooxer, a ara formar part de Netflix, una de les empreses audiovisuals més potents de l'actualitat.

 

Anaïs és la primera per la dreta en la foto

Fidel a l'essència de la sèrie, on els actors i actrius joves lluiten sense massa èxit per accedir a un paper en quasevol peli o sèrie, com a curiositat, des de la segona temporada de Paquita Salas, els seus directors, Javier Calvo i Javier Ambrossi, donen l'oportunitat que els actors i actrius més novells tinguen l'oportunitat de tindre un xicotet paper a la sèrie. I en aquesta ocasió, l'alcoiana Anaïs Domenech s'ha convertit en una actriu 360º, juntament amb Omar Banana i Laura Corbacho.

Més de 6.000 persones són les que han intentat aspirar en aquesta gran oportunitat, i encara que molta gent s'ha quedat a les portes, Anaïs no ha sigut una d'elles.

Pel que fa a la seua actuació a la sèrie, interpreta a la reportera Marianita Piñeiro, personatge que apareix en un dels capítols de la tercera temporada, estrenada fa poquet.

Si teniu curiositat, ja sabeu, a vore Paquita Salas, que Anaïs i Marianita vos esperen.