El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano aconsegueix marcar en 2018 a El Collao i empata davant l'Elx (1-1)

Mario Barrera ja ha debutat a El Collao com a míster

El Deportivo Alcoyano ha tornat a sentir que El Collao és sa casa i ha empatat davant un equip play-off com és l'Elx. En la primera part, els il·licitans han aconseguit posar-se per davant gràcies a una cabotada dins l'àrea menuda de Javi Flores. Gato ha pogut marcar també per al Deportivo amb un potent tir, però el porter il·lícita ha aconseguit aturar-la. Miguel Báñuz ha fet una doble parada impressionant en els primers minuts de partit. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum del partit

El Deportivo Alcoyano ha tornat a sentir que El Collao és sa casa i ha empatat davant un equip play-off com és l'Elx CF. En la primera part, els il·licitans han aconseguit posar-se per davant gràcies a una cabotada dins l'àrea menuda de Javi Flores. Gato ha pogut marcar també per al Deportivo amb un potent tir, però el porter il·lícita ha aconseguit aturar-la. Miguel Báñuz ha fet una doble parada impressionant en els primers minuts de partit.

En el segon temps, el Deportivo s'ha trobat còmode en la gespa d'El Collao. Ha aconseguit marcar gol, cosa que no feia des del 5 de novembre de 2017. Nieto ha espentat un baló al segon pal. Totes aquestes ocasions i els millors detalls del partit podeu veure'ls en el resum en vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA.