El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano busca projecció i més suport econòmic apostant pel màrqueting

Roda de prensa CD Alcoyano/AM

L'objectiu principal és modernitzar la imatge del club i les seues xarxes socials

El Deportivo Alcoyano fa un pas endevant en la seua professionalització i aposta per noves fòrmules de màrqueting amb la intenció de guanyar marca, posicionar-se en les xarxes i de pas, intentar obtindre fons econòmics amb els quals poder tindre un equip més compeptitiu. La nova area de marqueting estarà en mans de Miguel Brevía i Jorge Gómis, especialistes d'Alcoi. La presentació del departament l'han fet al campus d'Alcoi de la Politècnica

El CD Alcoyano ha presentat aquest dijous de manera oficial la nova àrea de màrqueting professional, que estarà en mans de Miguel Brevía com a director de l'àrea i Jorge Gomis com dissenyador. Amb aquesta nova etapa de màrqueting li volen donar una expansió al Club Deportivo Alcoyano i que siga més pròxim per als aficionats. Les xarxes socials es convertiran en una base fonamental per aconseguir aquesta meta.

Segons l'actual director de màrqueting "volem que la imatge del club, pel que fa a disseny, es veja modernitzada, i també millorar les relacions amb els espònsors per a rebre un poc més de suport". Per ara, pel que fa a les xarxes i el seu nou moviment, encara que porta solament 2 setmanes, Miguel conta que "estem contents amb el progrés".

Miguel Brevía, que ja porta experiència com a director de la Unión Alcoyana de futbol sala, dóna pas a una nova etapa i aportarà novetats al club a partir d'aquest any, coincidint amb el 90 aniversari del Club Deportivo Alcoyano.