El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano cau en la trampa del Castelló i encadena la segona derrota consecutiva

CD ALCOYANO

Una llàstima, perquè era un partit per a consolidar les posicions altes en la taula. El cert és que el Castelló ha estat molt més llest que el Deportivo i ha fet caure els de Parras en una trampa mortal: la de la provocació de faltes susceptibles de ser targeta groga. Dos experimentats com ara Fran Miranda i Moyita han mossegat l'ham i han estat expulsats. Quan el més just era l'empat, a 5 per al final, els orelluts han sentenciat amb un gol de Koné.

Aquesta vegada, el Castelló ha estat el més llest de la classe i ha madurat un partit molt intel.ligent davant d'un Alcoyano que ha jugat bé, que ho ha intentar, però que ha pecat d'innocent.

Jugadors amb tanta experiència com ara Fran Miranda i Moyita han caigut en la trampa i han estat expulsats deixant-li el partit a mercé als castellonencs, que només hi han hagut de posar la cinquena marxa en els últims deu minuts per a emportar-se els tres punts. Falta darrere de falta ben provocada pels castellonencs, que sabien que l'única manera de guanyar al Collao era trencar el ritme i forçar eixes faltes perquè l'àrbitre contribuïra a la festa dels orelluts treien targetes grogues molt justetes.

A la fi, quan el Castelló ha dut el partit al seu terreny, Koné, a passada de l'ex alcoianista Antón, ha anotat a plaer en el 85.

Desesperació i ràbia en la parròquia alcoiana que veu com la ratxa ha acabat, i que la desfeta de Cornellà no era un accident.

El millor, els punts de matalaf que ha aconseguit el Deportivo en aquestes primeres setmanes de competició.

Agüero ha pogut marcar en la primera part, però el seu xut ha col.lidit contra el pal alt.