El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano edita un llibre que anticipa el seu 90 aniversari

‘1928-2018 La Moral d'una afició’ es presentarà el 5 de desembre en el Teatre Calderón d'Alcoi

El CD Alcoyano complirà al setembre de 2018 els seus primers 90 anys d'existència. Amb motiu d'aquesta data tan assenyalada, l'entitat ha volgut avançar-se editant un llibre que arreplega totes les èpoques de la vida d'un club que és conegut per la moral i que serà presentat el dimarts 5 de desembre, a les 20 hores, en el Teatre Calderón d'Alcoi.

El CD Alcoyano complirà al setembre de 2018 els seus primers 90 anys d'existència. Amb motiu d'aquesta data tan assenyalada, l'entitat ha volgut avançar-se editant un llibre que arreplega totes les èpoques de la vida d'un club que és conegut per la moral i que serà presentat el dimarts 5 de desembre, a les 20 hores, en el Teatre Calderón d'Alcoi.

Segons explica el club, el president Juan Serrano ha sigut el principal precursor d'aquest volum que, sota el títol de ‘1928-2018 La moral d'una afició’ i amb més de 500 imatges històriques, gràfics, anècdotes i passatges, detalla tots els moments viscuts fins a l'actualitat. El mandatari sempre és qüestionat per la llegenda de la moral i veia la necessitat de la publicació d'un llibre que explicara els motius d'aquesta identitat tan marcada. 

La periodista alcoiana Sheila García ha sigut l'encarregada de donar forma als textos que acompanyen a les fotografies que han prestat molts fotògrafs per a l'ocasió. Gràfiques, estadístiques i molts detalls conformen un gran volum que pot convertir-se en el regal d'aquests Nadals i Reïs

A l'acte de presentació està previst que assistisca un nodrit grup de exjugadors com ara Miguel Pascual, Juande Ramos o Pepe Bordalás, expresidents i persones rellevants que han format part de la història de l'Alcoyano.