El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano juga davant d'un necessitat Balears

Barrera porta als juvenils Ramón i Nebil

El pas de la jornada anterior fou de gegant, però no definitiu. Encara la salvació de l'Alcoyano no és matemàtica. Davant de l'Atlètic Balears pot ser quasi una realitat si els de Mario Barrera mostren el mateix nivell que als darrers partits. El tècnic no disposa per a aquest partit del sancionat Ribelles, a més dels jugadors que tenen diferents dolències com ara Lino, Lado, Galas, Eldin i Alarcón. Per això, el preparador argentí ha convocat als juvenils Nebil i Ramón.

El gran dubte és el sistema que utilitzarà Barrera. A Peralada va apostar per una línia de cinc a la zona defensiva. També pot fer com a Badalona, amb quatre futbolistes en la rereguarda i un pivot defensiu per davant. L'absència de Ribelles, segurament, condicionarà aquesta darrera fòrmula. 

Per a Mario Arques, un dels fixes, va explicar que cal "tindre les coses clares". "Ara sabem què hem de fer al camp i eixa responsabilitat es nota. Estem còmodes amb aquests sistemes de joc", indicà. 

Barrera, per la seua banda, assenylà que l'Atlètic Balears està "en una situació complicada". "Pressionen molt i haurem d'anar a  patir com en altres camps i nosaltres sabem la responsabilitat que tenim". 

Per a Mandiola, vell conegut dels alcoians dels duels davant l'Eibar, "l'Alcoyano eixirà a competir tranquil perquè estan salvats i és un punt a favor d'ells, nosaltres farem de la necessitat una virtut per a arribar vius als dos últims partits. Llagostera va ser un partit accidentat, amb un àrbitre del mateix nivell que nosaltres va condicionar el resultat, però no ens ha afectat per res". 

Son Malferit, camp del conjunt balear, registrarà una gran entrada perquè els de Palma es juguen la vida. Qualsevol relliscada els situaria en una situació molt compromesa en la classificació. A hores d'ara ocupen llocs de descens directe i només els valdrà un triomf.