El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano podria ser equip de Segona B en els pròxims dies

Partit de l'Alcoyano en la temporada 19/20 a Atzeneta. Tant de bo poder abraçar-se en breu / AM

La temporada de l'any que ve podria haver 5 grups en Segona B

No hi ha informació oficial ni definitiva, però tot apunta que la RFEF anunciarà en la setmana del 4 de maig que els líders de cada grup de Tercera Divisió ascendiran a Segona B i no hi haurien descensos en el futbol -mal anomenat- no professional.

Fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA sostenen que el més probable és que els líders dels 18 grups de Tercera Divisió ascendisquen directament a la categoria de bronze. Després de posposar la decisió algunes setmanes, Rubiales i la Federació es pronunciarà en la primera setmana de maig. Si la RFEF no s'ha pronunciat abans, ha sigut per esperar a la decisió del Consejo Superior de Deportes i tindre arguments a les posibles denuncies o impugnacions d'equips afectats (equips que estiguen en zona play-off però que no siguen líders de grup actualment).

Malgrat que l'ascens directe dels líders és l'opció més forta, també hi ha altres 3 possibilitats. La primera (i més complicada per no dir impossible) és disputar les jornades que resten. La segona és donar la temporada per nul·la (sense descensos ni ascensos). La tercera és fer un play-off exprés.

La que més beneficiaria al Deportivo seria, òbviament, la de què pugen els primers de grup i no hi haja descensos. Però amb aquesta opció el nombre d'equips augmenta. La solució és fer 5 grups de Segona B, segons fonts del club consultades per aquest diari digital.

Futbol a porta tancada?
Una de les preguntes que té l'aficionat és quan podrà tornar als estadis. El govern central, en les fases de desescalada, no va mencionar l'assistència a esdeveniments esportius. Només va fer referència a actes i espectacles culturals, parcs temàtics o d'oci a l'aire lliure amb menys de 800 persones.


Hi ha dubtes i poca concreció sobre quan es disputaran les competicions i si seran amb públic o sense.

Jugadors i cos tècnic
Dins de les possibilitats, els jugadors de l'Alcoyano intenten no perdre la forma i entrenar en casa, sota la supervisió del cos tècnic.


Fonts del club han confirmat que alguns ja han eixit al carrer a fer esport en aquest primer dia de mesures de relaxació. Ho han fet de 6 a 10 h, com marca la llei.