El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano no té marge d'error davant la Llagostera

Galiana / CDA
Galiana recupera a Ruso, Mario i David Torres

Comença la segona volta per a l'Alcoyano. Per davant resten 19 partits en els quals el marge d'errada ha quedat reduït a la mínima expressió. Per això el Deportivo està obligat a guanyar a la Llagostera a El Collao. Galiana haurà de fer canvis respecte a l'última formació titular, tot i que l'onze serà competitiu. El mes de gener servirà per a mesurar si els alcoianistes estan capacitats per a retallar el terreny perdut. 

Comença la segona volta per a l'Alcoyano. Per davant resten 19 partits en els quals el marge d'errada ha quedat reduït a la mínima expressió. Per això el Deportivo està obligat a guanyar a la Llagostera a El Collao. Galiana haurà de fer canvis respecte a l'última formació titular, tot i que l'onze serà competitiu. El mes de gener servirà per a mesurar si els alcoianistes estan capacitats per a retallar el terreny perdut. 

Galiana canviarà l'eix defensiu en aquest compromís. Pau Bosch i Galas són baixa per sanció. Per aquest motiu tornaran els recuperats Mario i Ruso. Al mig del camp el tècnic només disposa de Lado i Ribelles. Cal recordar que Cubero ja no forma part de l'equip i que Omgba està lesionat fins el que resta de temporada. A la zona ofensiva David Torres i Gato hauran de ser els encarregats d'aforadar el marc rival. 

Trencar la dinàmica negativa és clau. El Deportivo porta cinc jornades sense fer gol i, per tant, sense conèixer la victòria. Els aficionats de l'Alcoyano no estan acostumats a aquestes circumstàncies. Segons Mario Fuentes, "estem mentalitzats i tant de bo que la trajectòria a casa la puguem revertir i li donem moltes alegries a l'afició"