El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano pensa en el futur, renova Ruba i fitxa Vicent Cardona com a delegat

Cardona ja va ser delegat del Deportivo el 2011 quan l'equip va militar en Segona A i coneix perfectament les particularitats de l'ofici i del club.

O té massa núvies per al mercat d'hivern o realment el Deportivo ha canviat i està fent les coses amb trellat i planificació. Siga la que fos la raó, el cert és que el club ha anunciat la renovació per una temporada d'un dels millors fitxatges dels últims anys: Ruba. A més ha més, s'ha registrat un canvi en el càrrec de delegat de l'equip i Vicent Cardona supleix Borja Ortega.

Sense dubte és una de les millors notícies per al Deportivo enguany. Ruba, extrem explosiu i vertader revulsiu per a l'equip, ha signat aquest dimecres la renovació per una temporada bé siga en Segona B o en Tercera. L'extrem és la sensació i un ídol carismàtic per a l'afició. Fitxat de l'Arandina (Aranda del Duero) aquest estiu quan el secretari esportiu, Jose Luis González el va veure en l'eliminatòria d'ascens a Segona B a La Nucia, és un dels jugadors més desitjats -com a mínim- en Segona B.

El seu gest denota un gran compromís amb el seu nou club i demostra que González planifica a mitjà i llarg termini el futur de l'equip.

Cardona

L'altre nom propi del dia ha estat Vicent Cardona. L'atleta alcoià ha tornat com a delegat després de la renúncia de Borja Ortega. Aquest últim deixa el càrrec però continua vinculat a la Fundació del Deportivo. Cardona ja va ser delegat del Deportivo el 2011 quan l'equip va militar en Segona A i coneix perfectament les particularitats de l'ofici i del club.