El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano perdona i només trau un punt de Badalona (0-0)

Mario Barrera a la sala de premsa de Badalona / Facebook CDA
A 3 punts del descens a l'espera del partit del Formentera

Mariano i Mario Arques han tingut les ocasions més clares, no del partit, sinó de la temporada, però no hi han aconseguit perforar la porteria de Morales. Els alcoians han sigut millors que els catalans des de l'inici de partit. Bañuz ha fet grans parades i manté la regularitat de tota la temporada

El Deportivo Alcoyano ha aconseguit un punt a terres catalanes. Per primera vegada ha jugat al Camp de Montigalà de Badalona i, encara que sempre és bo puntuar, els de Barrera han tingut les ocasions més clares. L'Alcoyano ha sigut millor des de l'inici de partit, encara que no ha sabut materialitzar les seues oportunitats. Segons ha dit el tècnic Mario Barrera en sala de premsa "no està content perque s'han escapat dos punts", ja que han fet més mérits per guanyar.

Només començar la segona meitat, Mariano ha tingut un mà a mà amb Morales, però el veterà porter ha detingut la pilota. Minuts més tard, s'han repetit els protagonistes. Mariano ha tingut una oportunitat clar de gol en el minut 15 dins l'àrea menuda, però Morales 'ha aguantat el tipo' i ha aconseguit parar el baló.

Quan Montigalà encara estava esglaiat, dos minuts més tard, Mario Arques, ha tingut l'oportunitat més clara del partit. A soles, i dins l'àrea menuda, ha llançat el baló desviat. L'Alcoyano ha fet molt millor partit encara que pareix que està barallat amb el gol. El Badalona no ha tingut ocasions massa clares, però Bañuz ha estat segur i ha sigut un dels hòmens del partit.

Encara resten per jugar partits del grup tercer de la Segona B. Un d'ells és el Lleida - Formentera. En cas que els insulars guanyen a la Terra Ferma, l'Alcoyano es quedaria a dos punts del descens. Ara mateixa, se situa 3 punts per damunt de la zona de perill. L'Alcoyano jugarà el seu pròxim partit davant el Deportivo Aragón, el cuer, a les 18 h del dissabte 7 d'abril.