El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano pot començar a definir la permanència

Rep a la Penya Esportiva en casa

Tres punts separen a l'Alcoyano d'arribar als 45. Amb eixos guarismes la permanència seria quasi virtual, tot i que no matemàtica. El dissabte 21 d'abril, a les 11.30 hores, els de Mario Barrera s'enfronten a la Penya Esportiva de Santa Eulària. Els balears, situats al lloc 19 de la classificació, vindran a tractar de cremar la seua última opció de no baixar a Tercera Divisió. Recorda que ARAMULTIMÈDIA t'oferirà un resum amb les millors accions del partit. 

Tres punts separen a l'Alcoyano d'arribar als 45. Amb eixos guarismes la permanència seria quasi virtual, tot i que no matemàtica. El dissabte 21 d'abril, a les 11.30 hores, els de Mario Barrera s'enfronten a la Penya Esportiva de Santa Eulària. Els balears, situats al lloc 19 de la classificació, vindran a tractar de cremar la seua última opció de no baixar a Tercera Divisió. Recorda que ARAMULTIMÈDIA t'oferirà un resum amb les millors accions del partit que es disputarà en El Collao. 

L'horari no és el millor, però el fet de trobar-se a les portes de La Festa va incidir en aquesta circumstància. Per això els abonats del Deportivo han gaudit al llarg dels dies anteriors d'una promoció de dos invitacions. Per tant, segur que l'Alcoyano estarà recolzat a la graderia. Els incondicionals sempre estan al costat del conjunt blanquiblau. 

Esportivament parlant, Mario Barrera té les baixes de Lado, Galas i Alarcón. Tota la resta d'efectius es troben a disposició del preparador argentí. Això sí, Eldin és l'unic dubte. Abans del partit es decidirà la seua inclusió a la llista de convocats. 

Quant al sistema de joc, Barrera tornarà a la línia de quatre en defensa i a situar a dos davanters en punta. Això significa que Barreda se situarà al lateral dret. Mario i Ruso tancaran l'eix defensiu, amb Navarro al perfil esquerre. Ribelles i López Silva portaran la creativitat, acompanyats per Àlvaro i Kilian als costats. Davant, Gato i Mariano formaran la parella d'atac.