El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano pot encarrilar la permanència a Peralada

Mario Barrera només té les baixes dels lesionats Alarcón i Galas

El marge de maniobra de l'Alcoyano ofereix una perspectiva diferent respecte a jornades anteriors. L'equip, amb el triomf davant el Deportivo Aragón, ha guanyat en confiança. Era el que necessitaven els deixebles de Mario Barrera. Per això, sense tanta pressió com la jornada anterior, tot fa indicar que el Deportivo jugarà més solt al camp del CF Peralada. El compromís es disputa el diumenge 15 d'abril al migdia

Per a l'entrenador argentí "aquesta tranquilitat ens ha de servir per afrontar els partits d'una forma més optimista". A més, poc a poc recupera efectius com ara Eldin o Nieto, a la vegada que tornen a Mariano i Àlvaro. Respecte al Peralada, Barrera va indicar que el Peralada està composat per gent jove i física. "Té unes individualitats molt importants. Hem analitzat el seu joc i haurem d'aprofitar les nostres virtuts". 

Quant a l'onze, no va donar pistes. El sistema 4-4-2 és una possibilitat. Mario estaria en l'eix defensiu al costat de Ruso. A la medular, Ribelles i Mario Arques pot ser la parella. Per la seua banda, Mariano és segur que tornarà a l'atac. El dubte seran els acompanyants de la segona i els costats. Tot i això, Gato i Kilian semblen valors segurs. 

Les úniques baixes per a aquest partit són els lesionats Roberto Alarcón i Cristian Galas. La resta d'efectius es troben a disposició de Mario Barrera. Per fi, després de moltes jornades, el fons d'armari és important per tal d'armar el millor equip possible.