El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano presenta a Moreno i Nieto

Moreno, Ovi i Nieto / CDA
Són els últims reforços de l'equip de Galiana

Les noves cares de l'Alcoyano han posat amb la samarreta blanquiblava, explicant els seus objectius en la etapa esportiva que inicien. Per a Nieto suposa una oportunitat per tal d'iniciar un nou projecte en el qual "només es parle de futbol". Per a Iván Moreno el Deportivo és un tren que ha passat per la seua porta i al que ha pujat ràpid per tal d'accedir a una categòria que desconeix com és la Segona B. 

Les noves cares de l'Alcoyano han posat amb la samarreta blanquiblava, explicant els seus objectius en la etapa esportiva que inicien. Per a Nieto suposa una oportunitat per tal d'iniciar un nou projecte en el qual "només es parle de futbol". Per a Iván Moreno el Deportivo és un tren que ha passat per la seua porta i al que ha pujat ràpid per tal d'accedir a una categòria que desconeix com és la Segona B. 

Els que tenen memòria futbolística recordaran a Nieto enfrontar-se a l'Alcoyano al Camp d'Esports de Lleida. Aquell dia va donar una assistència i marcà un gol. Això li va reportar signar per l'Hèrcules. Les lesions la inestabilitat del conjunt alacantí no han deixat vore el seu talent per la banda. Sembla que l'Alcoyano podria recobrar eixa versió de Nieto. "Necessitava eixir de l'Hèrcules i fer nous projectes. Els companys em van dir que ací es respirava futbol. Volia un club amb ambició i amb ganes d'estar a dalt", ha manifestat. El futbolista format a la pedrera del Reial Madrid debutà al primer equip de la mà de Fabio Capello. Després va jugar en Primera a l'Almeria. 

Pel que fa a Iván Moreno, amb només 22 anys, mai ha jugat a la Segona B i arriba per a ocupar una fitxa de sub-23. El porter que ha passat pel futbol base del Màlaga, estava al San Pedro de Alcántara de la Tercera andalusa. "He vingut ací a aprendre i a treballar dur. Tinc molta il·lusió". "És un club amb història i ho conec pel nom. Té una gran afició i la plantilla és molt bona", ha declarat el jove malagueny.