El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano presenta la campanya d'abonats per a la temporada 20/21 amb una reducció econòmica important a tots aquells que es traguen l'abonament abans del play off

A l'abonat de la temporada 19/20 li donaran dos entrades per a la 1a eliminatòria de la Copa del Rey, ja que amb el carnet només entren els 19 partits de la lliga regular. 

Josele González ha estat l'encarregat de presentar la campanya d'abonats per a la temporada 2020/2021

Aquest divendres dia 10 de juliol, el C.D.Alcoyano ha presentat la campanya d'abonaments per a la temporada que ve. Encara que la campanya present no ha acabat, ja que falten per jugar els play off, Josele ha comentat que el motiu de fer-la és perquè tots els anys es fa en aquesta època. Baix el títol "Renueva la moral", el que es pretén des del club és beneficiar a tots aquells aficionats que es traguen l'abonament abans o durant el play off.  "Hem fet una campanya agressiva quant a preus i volem premiar al soci fidel", afirma Josele.

La nova campanya beneficiarà tant als que són socis com als que no. Per exemple, aquella persona que ha sigut socia enguany en lateral, si renova el carnet abans o durant el play off li costarà 155€, si se'l renova després del play off i l'equip ha muntat a 2B li costarà 210€ i, si finalment no ha ascendit, 175€. "Aquesta campanya és una confiança recíproca entre club, jugadors i socis, i demanem que la gent confie en l'equip i ho demostren en la renovació de l'abonament", diu el secretari tècnic. 

Cal destacar que a l'abonat de la temporada 19/20 li donaran dos entrades per a la 1a eliminatòria de la Copa del Rey, ja que amb el carnet només entren els 19 partits de la lliga regular.