El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano presenta les equipacions de la temporada 21/22

Antonio Justicia i Enrique Jorge Rico
  • Antonio Justicia: "La primera equipació segueix el model tradicional de l'Alcoyano, amb la franja d'al mig blanca i les dos del costat blaus"

Aquest dimarts 3 d'agost, el CD Alcoyano SAD ha presentat les noves equipacions en les instal·lacions de la Unión Alcoyana Seguros. A més, Antonio Justicia, president del Deportivo, ha confirmat la renovació de la Unió com un dels patrocinadors del club

Nova marca (Kappa) i, per tant, noves equipacions. El Deportivo ha presentat les samarretes amb les quals jugarà en la Primera RFEF. La presentació, que s'ha realitzat aquest dimarts 3 d'agost, s'ha produït a les instal·lacions de la Unión Alcoyana Seguros, que continuarà com a patrocinador del club durant un any més.

Antonio Justicia, president del Deportivo, ha volgut agrair a l'entitat alcoyana el seu suport: "Fa molt de temps que la imatge de Unión Alcoyana està lligada al Deportivo i, és molt important fer aquesta presentació d'acord de patrocini per a agrair el suport que fan al nostre club".

Enrique Jorge Rico, Conseller Delegat de la Unión s'ha mostrat satisfet per seguir al costat del Deportivo: "AgraÏm al club que hagen tingut la deferència de pensar en nosaltres i aportarem el nostre granet d'arena en aquesta nova etapa tan il·lusionant".