El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano prima l'antiguitat i el pack familiar en els carnets de socis

El porter Bañuz, renovat

El CD Alcoyano ha presentat aquest divendres la nova campanya d'abonaments 2018-2019, amb tarifes especials per a famílies i on es premia la fidelitat i per tant, l'antiguitat com a abonats del club. També hi ha preus especials per a desempleats i per als joves amb carnets que estan entre els 30 i els 70 euros.

L'objectiu principal del club és augmentar socis, eixa és la meta de la campanya d'abonaments que s'ha presentat al Collao baix el lema 'Tu fidelitat, nostra moral'.

Fernando Ovidio, gerent de l'Alcoyano juntament a Nacho García, director de Caixa Popular en Alcoi, i Cristóbal Yepes, responsable principal de Comesco, han presentat la nova targeta visa del CD Alcoyano. Pel que fa a les tarifes per ser abonat, no varien massa respecte a l'any passat. Això sí, els abonats de més de 10 anys tindran un descompte d'un 10%, i els que tinguen menys de 10 anys tindrà un 5% de descompte per a l'abonament

El pack familiar és una altra novetat amb sensibles descomptes de fins el 50% si diferents integrants d'una mateixa familia es fan socis.

El carnet inclou els 19 partits de la temporada, el trofeu Ciutat d'Alcoi i els de la Copa Federació. Hi ha un carnet de simpatitzant i els joves menors de 14 anys pagaran 30 euros. Els desempleats, 70 euros.

Cal dir, que s'han presentat algunes novetats com els abonaments via Internet o la targeta Visa del CD Alcoyano. Per això ARAMULTIMEDIA ha volgut estar present per a la nova temporada que s'enfrontarà el club. Tot al vídeo.