El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano se sobreposa a l'adversitat i remunta un partit que deixa empremta (2-1)

  • El Deportivo h aestat capaç de superar un moment delicat amb el marcador en contra i el Balears dominant i aturant el joc continuament

Festa, fútbol, intel·ligència, eficàcia, eficiència i capacitat per a remuntar un partit que se li ha posat molt, però que molt complicat amb un Balears que ha vingut a Alcoi amb la lliçó apresa i un plantejament també molt intel.ligent. L'epica i la Fe han estat les armes -a banda dels gols- perquè aquest Alcoyano hi haja 'liat' una ben grossa en El Collao., Victòria i per tant, líders.

El moment del Deportivo és únic. Els vells del Collao no recorden una cosa així. L'equip pateix, se supera, posa el peu i té Fe. Damunt és capaç de remuntar fent gols i de mantindre la calma per a deixar madurar els partits i ser llest i intel.ligent.

L'Alcoyano domina tots els vessants de l'esport Rei i controla els rivals experimentats i amb la lliçó ben apresa i també els àrbitres als que els tremola el pols. Però per damunt de tot, connecta amb l'afició que, rejovenida, pobla El Collao i se sent part de l'equip. Els finals dels encontres són un espectacle de suport, nexe entre plantilla i públic i d'alegria. Açò va molt bé.

El partit

L'Alcoyano ha eixit ben plantat i convençut de dur el seu terreny el Balears. Una bona incursió de Pablo Carbonell ha estat l'ocasió més clara per als blanc-i-blaus fins que el Balears ha adormit el partit i ha plantejat una defensa molt forta.

Molt bé, per cert, el Balears, què ha adormit el joc, ha tallat jugades clares i ha anestesiat el joc quan el Deportivo més 'apretava'. I quan a l'últim instant del primer temps Dioni sorprenia anotant el 0 a 1, han estat capaços de perdre temps i provocar faltes. Experimentats i molt bons lectors d'aquest tipus de partits els mallorquins.

Fins a dos penaltis s'ha menjat el col.legiat. Dubtosos, sí, però com que el Balears havia tensat molt la corda en la duresa del joc, xiular-ne algun haguera suposat rebaixar eixa frontera.

Però a la tercera, l'àrbitre no ha tingut més remei que xiular-lo. Agüero ha anotat l'empat en el 79 amb prou de suspens. I és que els jugadors del Balers, conscients del mal estat de la gespa, han xafat el punt de penalti per desestabilitzar el xut. Però ni això: gol.

El Collao ha apretat de valent i l'equip ho ha entés. A dos per al final, Rubio, que ha eixit en el tram final, ha cabotejat una treta de córner, subtil, al pal dret i alt del porter.

Deliri a El Collao i 3 punts més. Líders.

Pel Deportivo han jugat: Bañuz, Pablo C. Vega, Raül, Lillo, Fran Miranda, Juanan, Alcaina, Agüero, Armental i Raúl.