El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano s'enfontarà a grans equips del futbol espanyol

Imatge de la reunió / RFEF

Els dos primers de cada grup ascendiran directament de categoria, mentre que del segon al quint classificat disputaran un play-off d'ascens en seu única. En la part baixa, els cinc últims baixaran a la Segona RFEF

Reial Madrid Castilla, Barça B, i Sevilla Atlètic, són alguns dels equips que jugaran davant el Deportivo la pròxima temporada

La nova categoria del futbol espanyol comença a prendre forma. Els 40 equips que conformaran la nova Primera RFEF han votat la composició dels grups; d'est a oest o de nord a sud i, ha estat elegida la primera opció. D'aquesta manera, el Deportivo jugarà en el Grup 2 i s'enfontrarà a equips com el Barça B, Reial Madrid Castilla i Sevilla Atlético.

A banda de comptar amb grans filials, en aquest grup també han caigut 3 descendits de la Segona Divisió, com són l'Albacete, Sabadell i Castelló. Sens dubte, El Collao presenciarà partits de gran qualitat.

Pel que fa a la classificació, els dos primers de cada grup ascendiran directament de categoria, mentre que del segon al cinqué classificat disputaran un play-off d'ascens en seu única. En la part baixa, els cinc últims baixaran a la Segona RFEF.

Aquesta és la composició dels dos grups: