El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano s'enfronta al Castelló en el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi

El president dels dos clubs sostenen el trofeu duran la presentació oficial de l'encontre.

El club ha volgut que els abonats no hagen de pagar entrada. Per al públic en general s'han ficat preus de 10 € en tribuna i lateral, i de 5 € en Gol A, B i C.

Dos històrics del futbol valencià com el CD Alcoyano i el CD Castelló es disputaran l'edició 41 del Trofeu Ciutat d'Alcoi. Serà el dissabte 17 d'agost a les 20.30 h al Camp Municipal 'El Collao'.

La cita també servirà per a presentar la plantilla del Deportivo de cara a la temporada 2019/20. L'acte de presentació tindrà lloc una hora abans de l'inici del partit, a les 19.30 h. El club ha volgut que els abonats no hagen de pagar entrada. Per al públic en general s'han fixat preus de 10 € en tribuna i lateral, i de 5 € en Gol A, B i C.

El president del CD Alcoyano, Juan Serrano, ha desitjat que tots dos conjunts puguen tornar a enfrontar-se breument en competició oficial, referint-se a un hipotètic ascens del Deportivo per a la present temporada. "Ens trobem un poc desubicats en tercera (...) esperem eixir prompte del pou" ha reconegut Serrano.

El director general del Castelló, Jordi Bruixola, ha assegurat que per al seu equip és un "honor" participar en el trofeu, i assegura que eixiran a guanyar el trofeu. També anticipa Bruixola la presència d'aficionats 'orelluts' en el Collao per a veure el partit, amb els quals recorda que la graderia blanc-i-blava manté una bona comunió.