El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano s'enfronta al Penya Esportiva amb diverses baixes

Galina confirma que Pau i Ruso formaran l'eix defensiu

La millor versió d'aquesta temporada de l'Alcoyano quasi sempre ha sigut lluny d' El Collao. En gespa artificial també ha mostrat un rendiment solvent. Això sí, Galiana haurà de fer canvis a la formació titular. Sense Cubero, Mario, Galas, Lino i Alarcón, però amb la bona notícia de la recuperació d'Omgba l'onze serà diferent al del passat cap de setmana. 

La millor versió d'aquesta temporada de l'Alcoyano quasi sempre ha sigut lluny d' El Collao. En gespa artificial també ha mostrat un rendiment solvent. Això sí, Galiana haurà de fer canvis a la formació titular. Sense Cubero, Mario, Galas, Lino i Alarcón, però amb la bona notícia de la recuperació d'Omgba l'onze serà diferent al del passat cap de setmana. 

El tècnic va confirmar que Pau Bosch i Tomàs Ruso armaran l'eix de la defensa. Kilian és altre dels jugadors que tornarà després de moltes jornades a jugar en l'equip de partida. El dubte és la davantera. Segons estiga Mariano, podria actuar al costat de David Torres. Aquests camps d'herba sintètica i amb poques possibilitats per a jugar el baló, se li donen molt bé a Mariano. 

Galiana va confessar que aquesta temporada ja ha vist fins a tres partits del Penya Esportiva. Segons ell, el conjunt eivissenc "no va meréixer perdre cap d'eixos enfrontaments". El  preparador del Deportivo sap que degut a les característiques de l'escenari serà determinant la intuïció per anticipar-se en les accions.