El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcoyano tanca el mercat hivernal i s'obri a fitxar jugadors sense equip

Foto: Mesquefotos
  • El mercat hivernal ha servit al CDA per a reforçar la plantilla amb l'arribada del migcampista Liberto, el defensa Lobato i el migcampista Akono.

Després de remenar diverses opcions, el Deportivo es queda sense el desitjat 9 i sense un migcampista. Hui dia, el club ha de completar la seua plantilla amb tres fitxes sub’23 i una sènior.

A les 00 hores del 31 de gener es va tancar el termini de fitxatges hivernals sense cap moviment més per part de l’Alcoyano. Després de remenar diverses opcions, la directiva va decidir concloure aquesta tanda sense fer més canvis i esperar-se a la segona opció, que començava hui. 

Des de l'1 de febrer s'obri una nova possibilitat per a reforçar la plantilla amb aquells futbolistes que, a data de 31 de gener, estan sense equip. En aquesta situació, l'Alcoyano ha de cobrir tres fitxes sub’23 i una sènior.

El mercat hivernal ha servit al CDA per a reforçar la plantilla amb l'arribada del migcampista Liberto, el defensa Lobato i el migcampista Akono, qui encara no ha debutat. Cal recordar també les baixes de Raúl González, Varela, Revert i Pedro Sánchez.