El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano torna al mapa futbolístic nacional: Filials del Madrid, Barça, Betis, Sevilla...

  • "Toca remar participant del projecte fent-se abonat"
  • El Collao ha de ser l'arma decisiva per a mantindre la categoria
  • Pablo Carbonell renova per dos anys
  • Juanan i Jona també adapten el seu salari a les necessitats del Deportivo i es queden a l'Alcoyano.

Apassionant temporada la que es presenta per al Deportivo en un any en el qual tornarà al futbol pràcticament professional. Rivals de primer orde i filials de 5 equips Champion. Josele González, director esportiu de l'Alcoyano, ha dit que és el moment de gaudir, però també de donar suport de l'equip fent-se abonat i acudint al camp. Pablo Carbonell ha renovat per dos anys.

Optimisme i il.lusió en el Deportivo Alcoyano, Clar canvi de cicle superada l'era Serrano (sense que de moment s'haja aclarit el forat deixat); un cicle que s'encara amb moltes ganes i dos ascensos en 8 mesos. La Societat Anònima esportiva per fi té rostres i noms i el Deportivo comença a funcionar com un club seriós.

A l'espera de notícies de deute, diners i desfetes de la gestió de Juan Serrano, l'Alcoyano planifica el seu retorn al futbol professional en la Primera RFEF competint en un grup molt selecte i atractiu amb els filials del Barça, Madrid, Sevilla, Betis i Vila-real. Sucre futbolístic per al Deportivo, únic representant en aquesta categoria des de Múrcia a Vila-real.

Aquest divendres, Pablo Carbonell ha proclamat la seua alcoiana i ha deixat clar que la seua prioritat és el Deportivo. Renova per dos anys i es converteix en un dels homes forts del vestidor. També han renovat Raül, Jona, José Juan i Juanan. El club els anirà 're-presentant' en les pròximes setmanes.

Implicació de tots

Des del Deportivo, per mitjà del seu director esportiu, Josele González, s'ha llançat un missatge molt clar a Alcoi i a la Comarca: És una oportunitat històrica que cal aprofitar. I per a això, fa falta la resposta dels abonats i dels patrocinadors. En breu presentaran la campanya d'abonats amb la qual es pretén omplir El Collao perquè siga l'estadi, que compleix 100 anys, la més forta i decisiva arma de l'equip per a mantindre la categoria.