El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano trenca amb Cocentaina: "El que uneix l'esport ho desfà la política"

Juan Serrano, en una foto d'arxiu

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, responsabilitza d'aquesta situació a Compromís-Col.lectiu, i ha dit "que està amb l'Alcoyano i que lamenta que s'ha arribat a aquest punt".

Sorprenent anunci el que ha fet el president de l'Alcoyano. El Deportivo no tornarà a jugar a Cocentaina. Segons Serrano, la política té la culpa

Serrano ha assegurat que aquest divendres serà la última vegada que el CD Alcoyano jugarà en la veïna localitat a l'inici de temporada. I és que des de fa 10 anys, de manera ininterrumpuda i tradicional, els d'Alcoi han començat la pretemporada en el camp de La Morera.

Segons Serrano, "el que uneix l'export ho trenca la política. No tenim cap problema amb el Contestano ni el seu president, sempre que vulguen poden vindre a Alcoi a jugar amb nosaltres, però ens han convidat a  no entrenar en les instal.lacions de Cocentaina".

El CD Alcoyano, segons sempre Serrano i fonts consultades al club, no està percebent massa receptivitat per part del consistori contestà per emprar els seus camps i insta.lacions.

Tot bé arran de l'avís fer pel grup municipal de Col.lectiu-Compromís, que va arribar a demanar la dimissió del regidor d'esports, Saül Botella, perquè entenien que el Deportivo no complia amb l'ordenança fiscal que obliga els usuaris a satisfer les corresponent quotes. Aquesta crisi pollítica a Cocentaina, ha provocat aquesta situació i que l'Alcoyano haja decidit no tornar a Cocentaina.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, responsabilitza d'aquesta situació a Compromís-Col.lectiu, i ha dit "que està amb l'Alcoyano i que lamenta que s'ha arribat a aquest punt".

Juan Serrano, en roda de premsa, ha mostrat un document que demostra el pagament de les quotes de la plantilla del Deportivo a Cocentaina per l'ús de les seues instal.lacions i ha conclòs dient que mai han tingut cap problema per a entrenar a Atzeneta, Muro o Ibi.