El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcoyano trobarà a faltar a Primi i Moyita en l'últim partit de lliga per sanció

CDA
  • Moyita acaba la temporada havent sigut titular en 19 ocasions, suplent en 6, i havent marcat 3 gols. 
  • Primi termina el curs havent sigut titular en 23 ocasions i suplent en 7.

A Moyita li han caigut quatre partits per la targeta roja que va rebre en la trobada davant el Real Murcia, mentre que a Primi un per la seua dècima groga.

La plantilla blanc-i-blava trobarà a faltar a dues dels seus en l'última jornada de lliga de la temporada. Ells són Moyita i Primi que, després de rebre amonestació en el partit davant el Real Murcia el passat 20 de maig, hauran de complir amb el seu càstig corresponent.

Sergio Dueñas “Moyita” va veure una roja per donar-li una colzada a Pablo Ganet i ha sigut castigat per això amb quatre partits. El sevillà no jugarà la jornada 38 i, si segueix en l’Alcoyano la temporada que ve, es perdrà els tres primers partits del curs. 

Una dels principals dubtes de la renovació d'alguns jugadors està recaient sobre Moyita. Tant el CDA com Moyita han mostrat interés mutu en la renovació, però el principal hàndicap és que els seus drets futbolístics pertanyen al KMSK de la Segona Divisió belga, amb el qual té un any més de contracte amb opció a una tercera campanya. La cessió acaba al final de mes i caldrà negociar. 

Moyita, malgrat iniciar malament el curs per lesions, s'ha convertit en una figura essencial en l'esquema de Parras i acaba la temporada havent sigut titular en 19 ocasions, suplent en 6, i havent marcat 3 gols. 

Primi, per part seua, acomiadarà la temporada des de la graderia per acumulació de targetes grogues. L'il·licità acaba el curs havent sigut titular en 23 ocasions i suplent en 7. La permanència del dorsal 2 és una altra de les incerteses que ronda pel CDA, ja que al final de mes acaba el contracte que va iniciar en 2020.