El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano vol trencar la dinàmica negativa a casa

Rep al filial del València CF

Novament l'Alcoyano s'enfronta a un rival complicat i també a un fantasma que el persegueix des de principis de novembre: guanyar al seu camp. Són moltes jornades i partits els que han passat des d'eixa data. El Deportivo ni ha marcat ni ha vençut als rival que han visitat l'estadi blanquiblau. El Mestalla pot ser la víctima propícia, tot i que des que Grau està a la banqueta encara no han perdut. 

Novament l'Alcoyano s'enfronta a un rival complicat i també a un fantasma que el persegueix des de principis de novembre: guanyar al seu camp. Són moltes jornades i partits els que han passat des d'eixa data. El Deportivo ni ha marcat ni ha vençut als que han visitat l'estadi blanquiblau. El Mestalla pot ser la víctima propícia, tot i que des que Grau està a la banqueta encara no han perdut. 

Galiana va confirmar en la prèvia les baixes de Poley i Eldin. La resta d'efectius es troben a disposició del preparador murcià qui avançà que faria canvis. No obstant això, no va voler concretar si seria respecte al sistema de joc o respecte a l'onze. En tot cas, sembla clara la tornada de López Silva a la titularitat. Amb cinc defenses en la rereguarda l'Alcoyano no ha sabut funcionar en El Collao. Per tant, tot fa indicar que Galiana eixirà amb un 4-4-2 o 4-2-3-1 per tal de ser més vertical en l'atac. 

Quant al Mestalla, després de la destitució de Lubo Penev va agafar l'equip Miguel Grau. El que fóra preparador del Juvenil de Divisió d'Honor porta una dinàmica excel·lent al front del filial. Tres triomfs i nou empats són les estadístiques del valencià. A més, cal dir que porten 19 gols a favor quan juguen lluny de la Ciutat Esportiva de Paterna.