El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano acorda amb l'Ajuntament d'Alcoi l'entrada d'aficionats a El Collao, però no dóna detalls

El Collao / Arxiu AM

En el comunicat facilitat pel club no s'ha parlat de cap xifra d'assistents ni dels 1.000 espectadors que van eixir de "fonts no oficials"

El club, ajuntament i cossos de seguretat s'han reunit a El Collao per parlar de la possibilitat d'entrada d'aficionats durant els partits de pretemporada. La proposta es traslladarà a Conselleria perquè decidisca. En el comunicat oficial de l'Alcoyano, no s'especifica ni nombre d'aficionats ni com serà protocol d'entrada o eixida d'El Collao.

El Collao ha acollit la reunió entre el CD Alcoyano, membres de la Policia Local i Nacional responsables de les regidories de Seguretat i Esports de l'Ajuntament d'Alcoi per tal d'acordar l'assistència d'aficionats al camp durant la temporada.

Segons indica el club en un comunicat, a la reunió "s'ha tractat el protocol d'entrada i gestió d'aficionats, per als partits que van a disputar-se a El Collao durant aquesta temporada".

Després de l'acord al qual s'ha arribat (no s'ha explicat cap detall per part del club), "es presentarà notificació escrita a Conselleria, que finalment decidirà si es convenient l'entrada d'aficionats a l'estadi i en quin nombre".

Res dels 1.000 assistents
En el comunicat enviat no s'ha xifrat el nombre d'assistents. Cal recordar que l'Alcoyano ha paralitzat en 1.000 socis la campanya d'abonaments.

Segons el club, fonts no oficials han fixat aquesta xifra, però oficialment la FFCV i la RFEF no han parlat de cap nombre d'espectadors a instal·lacions esportives.

ARAMULTIMÈDIA té constància que hi ha molts aficionats que volen fer-se socis del club i veure l'Alcoyano en Segona B.