El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano demana una nova victòria als Reis davant el potent Intercity

L'única baixa és la de Chato

L'Alcoyano - Intercity d'aquest dissabte 4 de gener (16:30 h a El Collao) pot marcar un punt d'inflexió en la competició. Són els dos equips favorits per aconseguir el campionat i, en cas que l'Alcoyano guanye, podria anar-se'n a 13 punts i ser encara més líder. Jugadors, cos tècnic i directiva esperen una gran entrada malgrat ser el dia del Ban Reial. Hi ha temps per a tot: primer futbol i després 'tirar' la carta.

Vicente Parras ha parlat en roda de premsa del potencial de l'equip de Sant Joan, ja que "vindran a marcar el ritme del partit" perquè "tenen jugadors que esperen aquests escenaris". En l'Intercity juguen hòmens com Paco Peña o els ex de l'Alcoyano com Eldin, Fomeyem o David Torres. Veterans amb ganes de demostrar el que no van poder fer l'any passat. Pel que fa a les baixes, Chato és l'únic que no podrà jugar i Pau Franch ja està totalment recuperat, malgrat que li falta ritme de competició.


Més que mai Parras ha animat a tothom a pujar a El Collao, ja que "han de jugar tots". No hi ha xifra confirmada, però l'Intercity ha oferit a cost 0 el desplaçament als seus aficionats a Alcoi en autobús.


Després del canvi d'any, els jugadors esperen també aquest partit que pot deixar l'Intercity a 13 punts. Juli diu de l'Intercity que és "un gran equip amb grans individualitats" i per aquest motiu l'inici de l'Alcoyano "ha de ser demolidor i crear ocasions per 'enxufar' a l'afició".


A ni vell personal, no fa molt que ha eixit d'una lesió, però l'últim mes del jugador alcoià ha sigut espectacular. Afirma que "quan pares, a vegades va més ràpid el cap que les cames". El vestuari està bé físicament i ja esperen un partit "que agrada molt jugar".


Mercat d'hivern


El mercat d'hivern es tanca el 31 de gener i el cos tècnic sap que qualsevol cosa pot succeir. Vicente Parras ha afirmat que "miren el mercat", però "estan contents amb el que tenen".


Cal recordar que el Deportivo és el líder en solitari del grup VI de la Tercera Divisió i encara no ha conegut la derrota. Amb 48 punts ha aconseguit 14 triomfs i 4 empats. És l'equip més golejador amb 37 i el que menys encaixa amb 8 tants.