El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano jugarà en pretemporada davant un equip que defensa que la Terra es plana

Calendari de pretemporada / CDA

L'horari, camps i aforaments dels encontres de pretemporada no estan confirmats a hores d'ara

El Deportivo Alcoyano ha donat a conèixer els partits que jugarà en pretemporada. El primer partit serà el 12 de setembre davant el Muro i l'últim a Alcoi el 10 d'octubre davant el Yeclano. El partit més sorprenent és el que disputarà en 25 de setembre davant el Flat Earth, un equip de Móstoles que defensa, ni més ni menys, que la Terra es plana.

L'Alcoyano rebrà per primera vegada en la seua història al Flat Earth en pretemporada. Segons es pot llegir a la web d'aquest club madrileny, l'equip "naix per unir les veus de milions de terraplanistes i de totes aquelles persones que busquen respostes...".


A banda d'aquest partit davant el conjunt de Madrid, jugarà altres 6 partits. Pel que fa a l'horari, camps i aforaments no estan confirmats a hores d'ara, segons ha informat el CD Alcoyano.


Sense saber amb certesa horari i escenaris, l'Alcoyano ha confirmat que jugarà davant el Muro (12 de setembre), Torrellano (16 de setembre), Crevillent (19 de setembre), Flat Earth (25 de setembre), Vila-Joiosa (30 de setembre), UCAM Múrcia (3 d'octubre) i Yeclano (10 d'octubre).