El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano jugarà l'última final davant Lealtad, Linares o Marino l'1 o 2 d'agost

Comunicat

Segons fonts consultades, el sorteig serà aquest dimarts 28 de juliol a les 16:30 h. El rival a priori més fluix, el Marino. 

Encara no coneix qui serà el rival, per la RFEF ja ha pres una decisió sobre el futur dels líders dels grups de Tercera Divisió en quecara no han pujat. L'Alcoyano jugarà a Las Rozas aquest cap de setmana de l'1 i 2 d'agost a partit únic. Aquesta sí que és l'última gran final i oportunitat perquè l'Alcoyano jugue a Segon B la temporada vinent. El sorteig serà aquest dimarts 28 de juliol a les 16:30 h.

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha pres una decissió de forma ràpida després que un jugador del Portugalete haja donat positiu en Covid-19.

L'acord que ha arribat és que "que la fase addicional d'ascens a Segona B es dispute entre Lealtad, Marino, Linares i Alcoyano" que aquests encontres "se celebren segons sorteig els dies 1 i 2 d'agost". El sorteig serà aquest dimarts 28 de juliol a les 16:30 h.

Pel que fa a l'encontre suspés entre Portugalete i Sestao, es disputarà en el moment que es garantisca les condicions de salut. Si el Portugalete perd, no tindria opció de repesca.