El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano ofereix una nova campanya de socis adaptada a la Covid-19

Public a El Collao en la nova normalitat

L'objectiu de la campanya és que accedisquen cada partit les 1.000 persones permitides a hores d'ara

El Deportivo Alcoyano ha ampliat el seu nombre d'abonats amb el carnet vint-vint. Posarà en marxa un sistema que permetrà als que vulguen i encara no tinguen el seu abonament tindre la possibilitat d'accedir a El Collao en lliga. A hores d'ara, cal recordar que a El Collao poden accedir 1.000 persones.

A la seua pàgina web, el Deportivo explica concretament la campanya que pretén omplir el camp.


Els abonats, que ja van comprar el seu carnet fa algunes setmanes, hauran de retirar la seua entrada (presentant carnet i DNI) per al partit corresponent abans de les 13.30 del dijous previ a la seua disputa. A partir d'aqueix moment, les localitats quedaran alliberades i els nous abonats podran retirar-les per estricte ordre d'arribada i fins que s'esgoten, sempre abans del dissabte previ al partit a les 13.30 hores.

Els aficionats que van retirar el seu carnet d'abonat abans que finalitzara el play off, en el cas de no haver aconseguit la seua entrada física abans del dijous, podran realitzar-lo igualment abans del dissabte a les 13.30 hores, però quedaran a costa de la disponibilitat d'entrades podent obtindre una de les entrades per estricte ordre d'arribada a les oficines del club en igualtat de condicions que els nous abonats.

El club informarà puntualment, a través dels canals de comunicació dels quals disposa (Web, Twitter, Facebook i Instagram), del nombre d'entrades totals disponibles en cada partit. Per a accedir al camp els dies de partit, és imprescindible fer-lo amb l'entrada, que és nominativa i intransferible, el DNI i el carnet d'abonat.