El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano té el calendari més favorable per jugar l'ascens a Segona Divisió

Onze davant La Nucia / AM

L'Acoyano té un calendari assequible si mirem la classificació, però de segur que tots els equips estan jugant-se alguna cosa. 

Qui ho anava a dir a principi de temporada. A falta de 5 partits de finalitzar la primera part de la competició regular, un recent ascendit com l'Alcoyano té moltes possibilitats que jugue el play-off a Segona Divisió.

La Covid-19 ha fet que el format de play-off es canvie, ja que al principi de la temporada va crear 10 subgrups. En el seu subgrup, format per equips valencians i balears, cal quedar entre els 3 primers per tindre la possibilitat d'accedir al futbol professional.

Sense aplicar de moment criteris estadístics, l'Alcoyano té el calendari més favorable en el seu subgrup. Resten 5 jornades i no ha de jugar davant cap rival directe. A més, dels 5 partits, 3 són a El Collao.

Encara falta per jugar-se un Vila-Real B - Hèrcules, Vila-Real B - Eivissa, Hèrcules - Eivissa. L'Acoyano té un calendari assequible si mirem la classificació, però de segur que tots els equips estan jugant-se alguna cosa en les últimes jornades.

No és encara matemàtic, però si l'Alcoyano guanyara els tres partits a El Collao (davant La Nucia, Penya Deportiva i Mestalla) estaria classificat entre els 3 primers de forma virtual. El calendari que li resta a l'Alcoyano es completa amb les visites als camps de l'Atlètic Llevant i Atzeneta.

Ací podeu veure tots els resums de l'Alcoyano en aquesta temporada i més vídeos. 

Imatge de Chus Fernández