El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alferes de les Tomasines i Faula Teatre, una relació musical i molt emotiva a Alcoi

Luis, Castelló, José Luis Calbo, Toya Valls, Raül Llopis i alumnes de Faula Teatre / R. Lledó
A banda, s'ha entregat un xec amb 1.500 euros

La Filà Tomasines ha acollit la presentació del CD 'L'entrà dels cristians'. Es tracta d'una producció gravada en directe al Teatre Salesià i interpretada per l'Agrupació Musical Serpis. La recaptació de la venda d'aquest CD va per a Faula Teatre i es pot aconseguir a la Llibreria Llorens, Capitoné Interiors o Art 23. A banda de la recaptació, també s'ha entregat un xec amb 1.500 euros per a Faula Teatre. Uns diners que el vindran molt bé, segons diuen des de la companyia.

Luis Castelló ha estat en representació de l'Agrupació Musical Serpis. L'Alferes, José Luis Calbo, ha destacat que l'ordre de les marxes en el CD correspon al guió de les esquadres de l'Entrada 2018 (la primera és L'Ambaixador Cristià dels Navarros i l'última és la de les Tomasines, Ramón Petit).

Toya Valls és vicepresidenta de Faula Teatre i ha agraït la implicació de la Filà Tomasines. Ha reconegut que "per primera vegada un càrrec té una iniciativa així amb ells". Raül Llopis, regidor de Cultura, s'ha compromés a cedir algun espai d'Alcoi perquè Faula Teatre faça una de les seues actuacions després de la Trilogia Festera de 2018.