El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'All Stars ret homenatge a Quico Córcoles, fundador de la lliga local de bàsquet

Serà el pròxim 7 de gener al pavelló de les Paules, amb un partit especial amb els jugadors veterans de la Filà Llana

Els jugadors veterans de la Filà Llana tornaran a xafar una pista de bàsquet per recordar els inicis de la lliga local ja fa 30 anys, gràcies al seu treball i al de Quico Córcoles. Però a més, l'All Stars porta el ja esperat concurs de triples i un partit entre una selecció dels millors jugadors de la lliga local i un equip comarcal convidat, en aquesta ocasió, el Muro Bàsquet.

La jornada començarà amb un partit en què participaran els veterans de la Filà Llana, responsables dels inicis de la lliga local de bàsquet a Alcoi fa ja 30 anys amb Quico Córcoles. A continuació tindrà lloc el ja conegut i esperat concurs de triples, amb la participació de jugadors dels 15 equips locals més el convidat. I per acabar, una trobada amb el Muro Básquet, equip visitant d'aquesta onzena edició de l'All Stars.

Tot tindrà lloc el pròxim 7 de gener del 2018 al pavelló esportiu del col·legi de les Paules d'Alcoi a partir de les 9 hores. El president i vicepresident de la lliga, Jaume Santamaria i Javier Ferrández han explicat els detalls d'aquesta cita, en la que es farà un "digne homenatge" a Quico Córcoles en el dècim aniversari de la seua mort. Santamaria diu que "hem contactat als jugadors que van començar en ell fa 30 anys en la lliga local i la resposta ha sigut positiva". Javier Fernández ha recordat que tant ell com Santamaria jugaren en l'equip veterà de la Fila Llana, "equip que fa fundar Quico, que per a nosaltres va ser una persona molt especial que va fer molt per aquesta lliga, que no seria el que és si no fóra per ell".

A més del partit d'homenatge i el concurs de triples, i haurà un segon partit en què una selecció dels millors jugadors de la lliga alcoiana s'enfrontaran a un equip de la comarca, en aquesta ocasió el Muro Bàsquet. Jordi Barrachina, en nom de l'equip murer, ha agraït molt la invitació "que ens va donar molta alegria i tenim moltes ganes de jugar". Barrachina destaca a més que "el bàsquet és un gran desconegut, però tenim nivell en els nostres pobles i cal donar-lo a conéixer", i agraeix l'esforç de l'All Stars per fer-se comarcal.

Per últim, des de l'organització s'ha agraït la col·laboració dels àrbitres d'ASOAR, el ballet de Virginia Bolufer, Aranza Pastor per l'elaboració del cartell, i al Nou Basquet Alcoi i a l'Ajuntament. I com no, a La Mutua, entitat patrocinadora de la lliga i de l'All Stars, a qui tots els assistents han valorat la seua implicació amb l'esport local. En representació de la Mutua, Jorge Tomás ha animat a tots a assistir a aquesta "iniciativa fantàstica, que posa el brotxe a l'anualitat 2017".