El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lalo Blanes Nules nou president de Rotary Club Alcoi Font Roja

Lalo Blanes, nou president de Rotary Club Alcoi Font Roja

El governador va fe entrega a Rotary Club Alcoi Font Roja de la menció presidencial, un reconeiximent al treball realitzat que obtenen cada any uns pocs clubs en cada districte i que l'Alcoi Font Roja ho ha aconseguit per segon any consecutiu.

L'acte que es va celebrar el passat 4 de juliol es va poder seguir de manera presencial i a distància

El passat dissabte 4 de juliol, Rotary Club Alcoi Font Roja, va celebrar el seu canvi de junta directiva, el "canvi de collarets", una questió que en els clubs rotatoris ocorre cada any. L'acte va estar adaptat a les mesures de seguritat necessàries per a evitar contagis, per el que les persones amb major risc de patir conseqüències greus per la nova enfermetat ho van poder seguir i participar a distància. 

Lalo Blanes Nules serà el nou presdient de Rotary Club Alcoi Font Roja 2020/2021, una vegada ha finalitzat el mandat anual de Pedro García Belenguer. Com a secretari estarà Ignacio Miró, el qual sustitueix a Antonio Jordá. La resta de la Junta Directiva per al pròxim any estarà formada per Rafael Miralles, José Requena, Jordi Llinares, Aroa Torregrosa, Juan Vicente Basset, Javier Torregrosa i José Antonio Cortés.

L'acte es va celebrar al restautant de l'Hostal Savoy i, van assitir, entre altres autoritats, l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés, les regidores de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia i Carol Iváñez, així com representats dels grups municipals Popular, Ciutadans, Compromís i Vox. A més, es van desplaçar fins Alcoi la delegada del governador en la Zona 5 del Districte, Paqui Martínez, així com el propi recentment nomenat governador del Districte 2203 de Rotary Internacional, Ricardo Molina

L'encontre va servir per repassar les activitats en favor de la comunitat realitzades per Rotary Club Alcoi Font Roja i les previstes que hi ha hagut que incorporar per pal·liar els efectes económics produïts per la crisi sanitària de la COVID-19. També el governador va fer entregar a Rotary Club Alcoi Font Roja de la menció presidencial, un reconeiximent al treball realitzat que obtenen cada any uns pocs clubs en cada districte i que l'Alcoi Font Roja ho ha aconseguit per segon any consecutiu.