El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alpinista Carlos Soria impartirà una xarrada en Alcoi aquest 9 de novembre

Carlos Soria

L'acte tindrà lloc en la Sala Multiusos del Centre d’Esports del Matadero (c/ Juan Gil Albert, 6), aquest dissabte 9 de novembre a les 19 h.

Cèlebre per escalar muntanyes de 8.000 m amb 80 anys a la seua espatlla, l'alpinista Carlos Soria oferirà una xarrada en Alcoi per a parlar de la seua experiència en la muntanya. L'acte s'emmarca dins del 50 aniversari del Grup Excursionista Ratot (GER).

Més enllà d'oferir les seues experiències, Soria presentarà un audiovisual sobre la seua extensa vida en l'elit mundial de l'alpinisme, així com de les seues principals fites, entre ells l'ascensió a 12 dels 14 cims de més de 8.000 metres d'altura del planeta.

Carlos Soria és considerat un pioner i un referent per a moltes generacions que van practicar i practiquen el muntanyisme, l'alpinisme, l'esquí i les carreres de muntanya. El seu exemple també s'ha fet notar en l'àmbit dels rescats en muntanya a través de la Federació Espanyola de Muntanyisme, quan no existia a Espanya res semblant a escala governamental. Des del Grup Excursionista Ratot anticipen "un ple absolut" en l'acte.