El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"L'altra meitat": el 55 per cent del territori valencià és espai forestal

La conselleria de Transició Ecològica ha donat 80.000 plantons de 22 espècies diferents perquè es planten al llarg de tot el territori valencià. A la font Roja s'han plantat més d'un centenar.
 

La Font Roja ha acollit la celebració del dia de l'arbre a la Comunitat Valenciana, amb la participació d'un curs del col·legi Horta Major i la visita de la consellera de transició ecològica Mireia Mollà.

La consellera de transició ecològica, Mireia Mollà, ha visitat el parc natural de la Font Roja per a la celebració del dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana. Ha acompanyat als alumnes de quart de primària del col·legi Horta Major, que han participat en una replantació d'arbres. L'activitat s''ha dut a terme en els diferents parcs naturals valencians, on s'ha plantat un total de 80.000 plantons donats per conselleria, tot d'espècies autòctones.

Mireia Mollà també ha presentat la campanya "L'altra meitat", per a destacar que el 55 per cent del territori valencià és espai forestal, la qual cosa suposa 69 milions de tones de CO2 emmagatzemades. Mollà explica que suposen els grans "contribuïdors per aconseguir l'objectiu europeu de neutralitat climàtica el 2050".

A l'acte a la Font Roja també ha assistit l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, i diversos regidors, tant del govern com de l'oposició.