El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alumnat de Turisme de l'IES Serra Mariola de Muro donarà a conéixer el patrimoni del nostre territori de la mà d'ARAMULTIMÈDIA

L'alumnat del centre educatiu de Muro
  • Els alumnes Chaimae El Oualhani, Pilar Molina, Natalia Sanz, Maria Dolores Tamargo, Carlos Valls, Nuria Verdú ens posaran al dia de les activitats que desenvolupen dins del cicle de Turisme d'aquest centre educatiu

Encetem un nou espai divulgatiu i de promoció del patrimoni del nostre territori gràcies a la col·laboració entre l'IES Serra de Mariola de Muro i ARAMULTIMÈDIA. A partir d'ara, serà el seu alumnat i el seu professorat qui ens conten quines joies patrimonials amaga el nostre entorn. Estigueu atents i atentes...

 

Vos presentem el nou projecte que amb col·laboració d’Aramultimèdia desenvoluparem durant aquest curs.

Els alumnes i les alumnes del cicle formatiu de primer de turisme, concretament del cicle de Guia, Informació i Assistències Turístiques de l’IES Serra Mariola de Muro d’Alcoi, vos presentem el projecte que portarem endavant durant aquest curs 2020 - 2021.

Sabem que no és el millor moment per a viatjar però sí que és un bon moment per a conéixer el nostre xicotet, però gran territori de l’Alcoià i El Comtat.

La idea fonamental és posar en valor i coneixement de tots els veïns, lectors i visitants de la zona, els diferents recursos turístics i el patrimoni que podem trobar a les nostres comarques. Farem un recorregut per les diferents manifestacions artístiques, com les pintures rupestres, els ibers, el renaixement i, per descomptat, no ens oblidarem del modernisme. Inclús, alguna llegenda vos contarem. Estem convençuts, que el seu aprofitament requereix  promoció.

A més a més, aquest espai és per a nosaltres una pràctica real, posant la primera pedra en el camí del nostre futur com a professionals del sector turístic. Per a nosaltres és tot un repte. 

Tots els articles seran elaborats per l’alumnat, recopilant la informació dels recursos que dins de l’època històrica estiguem estudiant en aquest moment.

Si penseu que aquest territori manca d’història, cultura i art, quedeu-vos i deixeu-vos convéncer del contrari, volem que sentiu el patrimoni i la nostra il·lusió.  Per a nosaltres és un repte la publicació quinzenal dels articles.

Agraïm a Aramultimèdia que ens done l’oportunitat de publicar i difondre les activitats que des del cicle de turisme de l’IES Serra de Mariola es duran a terme.

Carregats d’il·lusió ens acomiadem i esperem que vos agraden i vos siguen d’interés les nostres propostes.

 

Alumnes de primer curs del cicle formatiu de Guia, Informació i Assistències Turístiques:

Chaimae El Oualhani, Pilar Molina, Natalia Sanz, Maria Dolores Tamargo, Carlos Valls, Nuria Verdú.