El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alumne del col·legi Salesians Juan XXIII d'Alcoi, Saoro Pascual guanya la medalla de plata en l'autonòmic Skills 2017

L'alumne del col·legi Salesians Juan XXIII d'Alcoi, Saoro Pascual guanya la medalla de plata en l'autonòmic Skills 2017 / Salesians
La competició està basada en proves d'habilitat per a la resolució de problemes

 L'autonòmic Skills 2017, basat en proves d'habilitat per a la resolució de problemes ha finalitzat amb la medalla de plata per a l'alumne del col·legi Salesians Juan XXIII d'Alcoi, Saoro Pascual.

Saoro Pascual, alumne del col·legi Salesians Juan XXIII d'Alcoi del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Instal·lacions de Telecomunicacions, hi ha obtingut la medalla de plata en l'autonòmic Skills 2017. La competició està dirigida a alumnes que cursen especialitats orientades a la Formació Professional.

Aquesta competició està organitzada per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i amb el cofinançament del Fons Social Europeu i del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

La competició va reunir a 212 joves valencians que cursen especialitats orientades a Formació Professional durant el curs 2017/2018. En total es van lliurar un total de 78 medalles. També, Raúl Martínez representant a Salesians Juan XXIII no va guanyar cap medalla.