El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alumne Guillermo Martínez guanya el 18é concurs de moda infantil convocat per Tutto Piccolo

El guanyador posa orgullòs al costat del seu disseny.

Un vestit infantil amb estampats florals ha permés a l'alumne del grau de moda de l’EASD ALCOI Guillermo Martínez guanyar el 18é concurs de moda infantil convocat conjuntament per l'empresa Tutto Piccolo i l’Escola d’Art i superior de Disseny. El treball de Martínez ha sigut el millor disseny dels 12 presentats a concurs, quedant per davant de la segona classificada, Mirea Reche, i Tamara Ayelen Iannuzzi, que ha rebut una menció especial.

El repartiment de premis s'ha produït aquest 27 de maig al Saló d'Actes Josep Albert Mestre de l'EASDALCOI, amb la presència de la directora de Tutto Piccolo, Mercedes Mataix, i la directora del centre, Pilar Blasco. Totes dues s'han encarregat de fer entrega del premi a Martínez, qui s'ha referit al seu disseny com un conjunt de tres peces amb un estampat de flors inspirat en una vinya. Actualment cursant el tercer any del grau de moda, el guanyador ha reconegut que després de participar en el concurs s'ha convertit en un "apassionat de la moda infantil".

En representació del jurat, Mercedes Mataix ha destacat la necessitat de que els estudiants de moda comencen a "adquirir experiència amb projectes reals de treball", a més ha fet menció als nombrosos alumnes de l'EASD que realitzen les seues pràctiques a la firma de moda infantil alcoiana. Blasco per la seua part ha recordat la "intensa col·laboració" que comparteixen les dues institucions, així com la vocació de l'Escola per "mantenir contactes amb les empreses del sector i així dotar de professionals a la indústria".

Membres del jurat i guanyadors en el moment de l'entrega dels premis