El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ambient del Nadal alcoià pren el centre de la ciutat

Pares Noel en bici i en moto i la popular Castanyera solidària...

Ambient de cordialitat i de Felicitat el que s'ha viscut aquest dia 24 de desembre al centre de la capital del Nadal, Alcoi. Des de primera hora del diumenge, la Castanyera i el seu nodrit grup de cuiners, han arreplegat fons per a Càritas. Paquetet de castanyes, herbero i pastetes, per un mínim d'un euro. A banda de la Castanyera, Pares Noel en bici i en moto, a banda dels Juniors de tota la Ciutat 'sembrant estreles'. Entre els congregats, també els càrrecs dels Moros i Cristians del 2018.

Al voltant de la 1 del migdia, la Plaça de l'Ajuntament i la Plaça de Dins eren quasi intransitables. Centenars d'alcoians i alcoianes han eixit al carrer fer felicitar-se els Nadals i complir amb algunes tradicions. La més especial, la de la Castanyera Solidària. Des de les 9 del matí, davant just de la façana de l'Ajuntament, han torrat castanyes que han venut a un euro. La recaptació, com no podria ser d'una altra manera, per a Càritas.

A banda de la Castanyera, els ciclistes i motoristes vestits de Pare Noel s'han deixat veure -i escoltar- bé an la 'bandeja' de la Plaça o per tots els carrers de la ciutat. Les Nadaletes no han faltat per les places i carrers principals del nucli antic. Al betlem de la Plaça, centenars de Juniors han cantat nadaletes i han 'sembrat' estrelles.