El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

L'ambulatori de la Zona Alta d'Alcoi estarà tancat fins que l'empresa elèctrica canvie el comptador

L'ambulatori de la zona Alta d'Alcoi, tancat després del temporal
Ciutadans Alcoi se suma a les crítiques del Partit Popular pel tancament de l'ambulatori

Ciutadans se suma ales crítiques fetes pel PP pel tancament de l'ambulatori de la zona Alta d'Alcoi, sense informació o dates de termini. Des de conselleria d'educació i l'Ajuntament informen que el problema està en el comptador, que l'ha de canviar l'empresa elèctrica, i que no saben quan serà això.

Generalitat i Ajuntament d'Alcoi treballen per retornar la normalitat a l'ambulatori de la zona Alta d'Alcoi, tancat per les conseqüències del temporal. Des del Partit Popular han mostrat la seua crítica a aquest tancament, que, segons expliquen, s'ha fet sense informació. Ara també Ciutadans Alcoi se suma a la queixa, i mostra "preocupació" pel tancament de l'ambulatori, que "presta un servei molt important als veïns del barri".

Des d'Aramultimèdia hem volgut saber quina és la situació actual de l'ambulatori. L'edifici en el qual es troba és de propietat municipal, però la gestió depén de conselleria. Segons han informat des de Sanitat, ells s'encarreguen de les obres necessàries per reparar els problemes del temporal, perquè ha entrat molta aigua. Aquestes obres estan en marxa i estaran finalitzades en al voltant d'una setmana. Mentrestant, l'Ajuntament treballa per saber per quin lloc concret s'han fet les filtracions, i estimar si cal alguna intervenció més en l'edifici. Però el problema principal, segons expliquen tant des del consistori com des de la conselleria de sanitat, és que el comptador elèctric ha deixat de funcionar. Ara estan a l'espera de què la companyia elèctrica canvie el comptador, una qüestió de la qual no tenen estimació del temps que pot tardar. Això sí, des de les dos institucions asseguren que l'ambulatori continuarà tancat mentre no se solucionen tots els problemes.

Sanitat recorda que és un ambulatori secundari, i que el centre de salut de la plaça d'Espanya atén a tots els veïns de la zona. Aquesta qüestió no complau als membres de l'oposició. Tant Ciutadans com PP recorden que hi ha gent major i amb mobilitat reduïda, per a les quals suposa un problema desplaçar-se fins a la plaça.