El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lamentable imatge a Ontinyent: El Deportivo-Pinós dura sols 13 minuts

  • El Pinós ha viatjat a Ontinyent amb tan sols 8 efectius
  • Els ontinyentins guanyen el partit per 3-0, a falta de confirmació de la Federació.

13 minuts ha durat el partit entre el Deportivo Ontinyent i el Pinós. El conjunt visitant ha fet acte de presència als camps de la Puríssima amb tan sols 8 efectius i amb poques ganes de fer durar la confrontació.

El partit ha servit per retre homenatge als equips de l'escola de la FEBO campions de lliga. Així, els futbolistes del Prebenhamí B, l'Alevi A, Aleví B de la Fundació Esport Base Ontinyent s'han convertit en els principals protagonistes de l'eixida al camp, amb el passadís especials dels jugadors de l'amateur.
Després de la foto de família, ha començat l'esperpent de partit que ha durat poc més de deu minuts, el temps just perquè dos futbolistes del Pinós abandonaren el terreny de joc, suposadament lesionats, el que ha obligat a l'àrbitre a donar el partit per acabat seguint la norma de no suspendre un partit si hi ha menys de 7 efectius sobre el terreny de joc. Empat a zero en el lluminós, però 3 a 0 en l'acta. Ara serà la Federació Valenciana qui dictamine un veredicte d'acord amb la informació que aporte l'àrbitre i els clubs.

A la conclusió del partit, Pascual Donat director esportiu de la FEBO ha reconegut que 'en any i mig que porte en el futbol Regional he viscut coses que  equivaldrien a un master. Pensava que ja ho havia aprés tot en la meua carrera esportiva, però veig que no. És lamentable que passen coses com estes perquè devaluen el futbol, no entenc el que ha fet el Pinós'. En la mateixa linea anava Cambreta, el màxim artiller del Deportivo Ontinyent qui ha afegit que 'ni en el futbol d'empreses passen este tipus de coses, però al final són experiencies noves tot i que esta no és de les bones'

Foto de familia entre el primer equip i els conjunts campions de la FEBO.

Passadís de l'Amateur als campions de la FEBO.