El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Amfiteatre Amando Blanquer acollirà els Concerts d'Exaltació de la Música Festera d’Alcoi

El motiu de fer-ho després de les dates de festes és que “els músics han tingut més temps per assajar i, possiblement, les mesures sanitàries canviaren, com ha succeït”, segons Raül Llopis.

La Covid-19 ha fet que l’Ajuntament i les 4 bandes de música d’Alcoi decidiren fer els concerts a l’aire lliure. Els concerts d’exaltació de música festera se celebraran durant maig a l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord.

Al vídeo podeu conèixer totes les peces musicals que interpretaran les agrupacions musicals. El primer dels concerts serà el de la Societat Musical Nova d’Alcoi el dissabte 8 de maig a les 19:30 h. Un dia després, el diumenge 9, l’Agrupació Musical Serpis posarà la música a les 11 h. En el final de maig serà el torn de la Unió Musical i la Corporació Primitiva. Els concerts seran el 29 de maig a les 19:30 h i el 30 de maig a les 11 h, respectivament.


La regidora de Festes, Carol Ortiz, ha destacat que van a celebrar tots els actes que permeten les autoritats sanitàries. Els concerts seran amb control d'aforament i complint totes les mesures sanitàries.


Raül Llopis, regidor de Cultura, ha recordat que l’any passat no van tindre aquests concerts a causa de la pandèmia. El motiu de fer-ho després de les dates de festes és que “els músics han tingut més temps per assajar i, possiblement, les mesures sanitàries canviaren, com ha succeït”.
Llopis també apunta que “aquests concerts evoquen a l’esperança de poder traure unes festes al carrer i amb la música com a element imprescindible”.