El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ampa del Col·legi la Salle col·labora en la donació de 1.000 unitats de gel hidroalcohòlic

Material aportat per l'Ampa del Col·legi la Salle.

Més mostres de solidaritat en la lluita contra la Covid-19. L’Ampa del Col·legila Salle, juntament amb el Laboratorio Español Investigaciones de Cosmetológicas, ha donat un miler d'unitats de gel hidroalcohòlic per al sistema sanitàri.

Aquest material ha sigut recepcionat per l'Ajuntament d'Alcoi, que s'està encarregant de la logística de les donacions per part d'empreses i altres entitats. Espiral Grupo és una d'aquestes empreses que ha estat col·laborant també, en el seu cas amb la neteja i desinfecció de vehicles.

Una altra que ha mostrat la seua solidaritat  és  El Delfin,  empresa tèxtil de Banyeres, que ha donat tovalloles per a les residències de gent gran; així com Lownet Telecomunicaciones (Netllar), que ha entregat targetes d’Internet perquè l’alumnat més vulnerable puga seguir la seua educació des de casa a través d’Internet.

Com fer donacions

El consistori d'Alcoi recorda que de moment no es poden fer donacions personals, només poden ser empreses o entitats i de material embalat o per estrenar. El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, explica que "amb el personal municipal s'està coordinant l'entrega de material allà on pot ser útil". Els interessats en fer donacions poden posar-se en contacte amb el telèfon habilitat per l’Ajuntament d’Alcoi, 900750071, en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.

Donacions de l'empresa El Delfín