El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'AMPA d'Horta Major reclama que s'òbriga l'aula de dos anys per a l'actual curs

El CEIP Horta Major

Ja estan les obres d'adequació fetes, però no s'ha obert la matrícula aquest curs per a la nova aula de 2 anys del col·legi Horta Major. AMPA i Ajuntament demanen a Conselleria la seua posada en funcionament, però des d'Educació asseguren que no serà fins al pròxim curs escolar. 

Enguany hi ha hagut canvis al CEIP Horta Major. Conselleria d'Educació va eliminar una de les aules de 3 anys per falta de matriculació, i en l'espai que ocupava es va decidir fer obres d'adequació per habilitar una aula de 2 anys. Les obres estan acabades "en temps rècord", segons el regidor d'educació Alberto Belda, i es tenen tots els informes favorables d'inspecció i des d'educació d'Alacant. Però falta consignar els recursos humans, que depenen de conselleria, i des de València s'ha anunciat que la nova aula no oferirà servei fins al pròxim curs 2020-2021.

Però des de l'AMPA de l'Horta Major asseguren que hi ha pares interessats a matricular enguany als seus fills en aquesta aula, i reclamen a les institucions "màxima celeritat en la tramitació administrativa". Des de la regidoria d'educació confirmen que s'ha fet la petició a la conselleria d'educació, però que la resposta oficial continua sent que l'aula entrarà en funcionament el pròxim curs i no aquest.