El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ampliació del Francisco Laporta d'Alcoi, cada vegada més prop

Zona de l'ampliació junt al Poliesportiu / AM

L'Ajuntament creu que ja ha trobat l'empresa per construir la coberta de la pista exterior del Francisco Laporta.

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta i la seua ampliació és una d'aquestes obres que pareix mai vagen a finalitzar. Segons ha indicat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, a ARAMULTIMÈDIA, s'estan "complint els últims tràmits" perquè el projecte prenga forma. Reig indica que "el concurs per licitar l'obra serà imminent", però al mateix temps recorda que els temes administratius són "complicats". El regidor no vol donar un termini concret, però tot apunta al fet que la licitació de l'obra serà d'ací a poc temps.

Des de l'Ajuntament asseguren que tots els permisos per construir l'ampliació del Francisco Laporta ja estan "desbloquejats" i ara és el moment de què el Departament de Contractació faça la seua tasca i que passe per junta de govern. Miguel Juan Reig indica que la voluntat del govern era tindreu abans.

Coberta de la pista exterior

Altra demanda històrica dels esportistes alcoians és la coberta de la pista exterior del Poliesportiu, ubicada al costat dels pavellons. En anteriors ocasions, el concurs per construir la coberta ha quedat desert per la retirada de les empreses adjudicatàries. En el present concurs, segons Miguel Juan Reig, "la primera empresa ha renunciat i estan a l'espera que la segona empresa que s'ha presentat aporte la documentació".

Segons indica Reig, aqueta empresa a la qual li falta aportar la documentació és Castulo Technology S.L., per import de 250.246,15 euros (IVA inclós). L'edil sosté que aquesta mercantil de fora d'Alcoi "està de vacances", però que el termini per presentar la documentació requerida és, com a tard, "a mitjans de setembre".