El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Andreu Sempere més a prop de l'esperada remodelació

Andreu Sempere/Ajuntament d'Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi té previst remodelar l'institut Andreu Sempere i altres actuacions al CEIP Romeral, CEIP Miguel Hernández i al Tomás Llácer.

L'Ajuntament d'Alcoi per fi es troba més a prop de remodelar l'institut Andreu Sempere amb un cost de 4 milions d'euros, i també realitzar altres actuacions al CEIP Romeral, CEIP Miguel Hernández i al Tomás Llácer.

Pel que fa al cost, serà un total d'uns 5 milions d'euros, però les obres no es podran iniciar fins que aquests projectes no siguen aprovats al proper plenari, previst al 27 de juliol. Els 4 milions que s'invertiran per a les obres a l'Andreu Sempere es repartiran amb 130.000 euros per a la redacció del projecte, 2.500.000 per a les obres en 2018 i 1.450.000 d'euros per a 2019.

Segons Toni Francés, alcalde d'Alcoi "Per fi el projecte 'Edificant' del govern valencià ens permetrà tindre en breu un institut digne i adequat amb una inversió milionària per a Alcoi".

Pel que fa als altres centres, obres previstes per a 2018 està previst realitzar la del CEIP Miguel Hernández, i per a 2019 les del CEIP Romeral i al Tomás Llácer.

Cal dir que l'Ajuntament està a l'espera de la delegació de competències per al col·legi Sant Vicent, a més a més està ultimant-se les memòries valorades d'Horta Major i Pare Vitòria, i esperant la valoració de l'ampliació de Cotes Baixes.