El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Any Joan Valls comença a Alcoi amb una exposició de 9 artistes

Artistes, comisaris i representants de l'Ajuntament / R. Lledó
Del 3 de febrer al 31 de març a la Capella de l'Antic Asil (Camí, 42)

Els comissaris de l'exposició són Rubén Fresneda i Lucia Romero, de l'Associació Cultural Art Nostre. Els artistes que participen són Neus Bou, Rafa Calbo, Rafa de Corral, Rubén Fresneda, Elena Martí, Verónica Ortuño, José Antonio Picazo, Fernando Rincón i Pau Sellés Alós. Molt d'ells són artistes alcoians i d'altres són de fora. La inauguració de l'exposició serà el divendres 3 de febrer a les 20 h a la Capella de l'Antic Asil (El Camí, 42). Aquesta és la primera activitat però l'Ajuntament i Art Nostre organitzaran més durant "2017. Any Joan Valls"

100 anys fa que Joan Valls va nàixer i diferents col·lectius alcoians volen recordar l'efemèride durant 2017. La primera de les activitats és "100 vegades Joan Valls", una exposició de 9 artistes d'Alcoi i d'altres municipis que recorden a Valls mitjançant distintes tècniques artístiques. La inauguració de l'exposició serà el divendres 3 de febrer a les 20 h a la Capella de l'Antic Asil (El Camí, 42).

Els comissaris de l'exposició són Rubén Fresneda i Lucia Romero, de l'Associació Cultural Art Nostre. Els artistes que participen són Neus Bou, Rafa Calbo, Rafa de Corral, Rubén Fresneda, Elena Martí, Verónica Ortuño, José Antonio Picazo, Fernando Rincón i Pau Sellés Alós. L'expossició estarà fins al 31 de març.

El principal organitzador de l'exposició és l'Ajuntament d'Alcoi i el Col·lectiu "Art Nostre", encara que també col·laboren l'Ajuntament de Muro, Institut d'Estudis Catalans i el Consell Valencià de Cultura. Un dels objectius de l'exposició, com han destacat els comissaris, és "portar aquesta exposició a Alacant, València o, fins i tot, Catalunya".

Pròximes activitats de "l'Any Joan Valls"

El Col·lectiu "Art Nostre", a banda d'aquesta activitat, organitzarà durant "l'Any Joan Valls", lectura de poemes, visites guiades i pedagogia a les escoles. Des del col·lectiu esmentat sostenen que "volen donar a conéixer a Joan Valls a les generacions que no han conviscut amb ell".

Raül Llopis, regidor de Cultura a Alcoi, els objectius que pretén el consistori és "produir l'obra poètica del poeta" i "aglutinar els col·lectius socials i culturals de la ciutat".